tag:blogger.com,1999:blog-1160899299799485328.post2557616879049939627..comments2023-04-27T17:03:58.943+02:00Comments on Kook de wereld rond!: Gebakken zalm met garnalensausMarloeshttp://www.blogger.com/profile/04711352645613379099noreply@blogger.comBlogger1125tag:blogger.com,1999:blog-1160899299799485328.post-77941062374356874182017-12-20T18:09:19.026+01:002017-12-20T18:09:19.026+01:00Ben niet zo dol op de dille. Het is een smaakaflei...Ben niet zo dol op de dille. Het is een smaakafleider. Ik zou de uien met look en een beetje tomatenkleuring blussen met de wijn en er, als het wat ingekookt is, dikke zure room bij doen. Grijze garnalen gaan er nu bij. Wat gesnipperde platte peterselie erover heen. In de USA moet ik grote garnalen gebruiken die ik voor de room erbij doe. Daar gebruik ik vaak tofutti - een tofu-room.Zevannhttps://www.blogger.com/profile/11749476901778252661noreply@blogger.com